Disse loftslamper er perfekte til køkkenet

Disse loftslamper er perfekte til køkkenet

I køkkenet tilbringer vi rigtigt mange timer hver eneste uge. Selvom det ikke er alle der bruger lige meget tid i et køkken og nogle selvfølgelig tilbringer mere tid der end andre, er der ingen tvivl om at det er et af de rum, hvor vi færdes mest. Derfor betyder det også enormt meget, at de loftslamper du vælger at hænge i dit køkken, både kan give et godt lys, der kan fungere som funktionel arbejdsbelysning, når du skal lave mad, samtidig med at lamperne også er behagelige for dig at kigge på og passer stilistisk ind i dit hjem. Herunder kan du læse om nogle af de loftslamper der fungerer bedst til køkkenet. Disse inkluderer metalpendler og glaspendler.

Metalpendler til køkkenet

Når det kommer til loftslamper, er der en masse forskellige muligheder – dette gælder selvfølgelig også belysningen i køkkenet. En lampetype som mange vælger til at hænge ned fra loftet i køkkenet er metalpendlen. Man kan få metalpendler i et hav af finurlige former og størrelser og produceres ligeledes i et væld af forskellige farver. Af den årsag er metalpendlen også en lampe vi ser i rigtigt mange danske hjem. Vi har set mere og mere de seneste år, at det industrielle look, er blevet en større og større del af boligindretningen. Her er lamperne naturligvis ingen undtagelse. En fordel ved metalpendlerne er, at de med deres glatte overflade, er dejligt nemme at tørre af for det mados og andet snavs, der kan sættes sig, når der er tale om køkkenet. Hvis du vil have et skarpt lys fra dine køkkenlamper, kan en eller flere metalpendler være et super oplagt valg. Hvor man altid kan se pæren på en glaspendel, kan du med metalpendler få et meget skarpere lys, som udelukkende lyser ned mod køkkenbordet, uden du selv bliver blændet af det.

Glaspendler til køkkenet

En anden meget populær lampetype, når det kommer til belysning i køkkenet er glaspendlen. Ligesom metalpendlen, laves glaspendlen også i mange forskellige, former, størrelser og farver. Glasset kan være alverdens farver, ligesom det også kan have flere nuancer af klarhed, dette er med til at gøre glaspendlen unik. En anden unik egenskab alle glaslamper besidder er, at man selv kan bestemme hvilken form for lys man vil have lampen til at sprede, da man kan se lampens lyskilde direkte gennem glasset. Dette giver dig muligheden for selv at vælge mellem hvilken slags lys du ønsker at sprede i dit køkken. Hvis du er typen der laver meget mad selv og gerne vil have et kraftigt lys nedover dit bord, vil en metalpendel formodentlig være den bedste vej at gå. Men ønsker du i stedet et mildt og hyggeligt hvor du selv kan vælge farven på lyset i dit køkken, vil glaspendler helt sikkert være en fantastisk løsning for dig.