Erstat dine lamper med LED strips

Erstat dine lamper med LED strips

LED strips er endnu en smart opfindelse inden for belysning. Teknologien tillader konstant, at vi er i stand til at udvikle det, vi er vant til, bare mindre og langt mere fleksibelt. Her er LED strips ingen undtagelse. De fylder absolut minimalt i forhold til deres evne til at lyse op, som var det en ganske normal lampe eller lignende lyskilde.

Du kan se vores ledstrip sæt på Easy-light.dk. Du kan få LED strips både med almindelig farve, men også med RGB farver, så du kan skifte mellem mange forskellige farver efter behov og stil. Hvis du allerede nu har diverse lamper, men overvejer at skifte nogle af dem ud, er LED strips bestemt en oplagt mulighed.

Gode idéer til at erstatte dine lamper med LED strips

Hvis du har lamper stående på borde, skænke eller lignende steder, for at lyse området op, bør du i stedet overveje LED strips. Det kan være en langt mere praktisk løsning, hvor du kan spare plads og effektivisere dit hjem.

Dun sparer hurtigt plads på de steder, hvor du lige nu har lamper stående. Lamper kan faktisk optage overraskende meget plads, hvor der i princippet kunne stå noget andet. Forestil dig bare at fjerne alle dine lamper, der står på borde eller andre overflader, og i stedet sætte LED strips op.

LED strips er desuden med til at give mindst lige så jævn belysning, som almindelige lamper. Hvis du har overskabe hængende, er det oplagt at sætte strips inde langs væggen. Dette vil give jævn belysning over hele overfladen under lyset, og ikke blot omkring et enkelt sted, som det sker med en lampe.

Det behøver ikke at være dyrt

Når mange skal udskifte deres belysning, kan det være en af de sidste ting, de gør, da det oftest er en af de dyrere løsninger. Men det behøver det faktisk ikke at være. LED strips koster ikke ret meget, i forhold til hvor meget belysning, du får for pengene. Der sidder små LED lys hele vejen på de meterlange strips, du køber, og derfor får du lynhurtigt meget lys for pengene.

De flere meters strips rækker derfor til utroligt meget belysning, og det er netop langt billigere, end hvis du skulle ud og investere i enkelte lamper. Se det derfor som en mulighed for at optimere dit hjem i forhold til belysning, der ligeledes skaber nye og mere fleksible løsninger, og som i sidste ende ikke tømmer din pung.