Fejl i tilstandsrapporten som maleren ikke kan fikse

Fejl i tilstandsrapporten som maleren ikke kan fikse

Skal du købe et hus i Gilleleje så er det første du gør typisk at kigge på det. Hvis du konstaterer større fejl og mangler allerede ved første øjekast kan det godt være du skal kigge dig om efter en anden bolig, medmindre du ikke har noget imod at købe en bolig der skal renoveres.

I husets tilstandsrapport kan du også få et godt overblik over de fejl du kan risikere der er i en Maler i Gilleleje bolig, herunder kan du læse mere om hvordan du fikser dem.

Det her kan din maler lave

Der kan være små fejl på et hus og i tilstandsrapporten som en maler kan lave.

Det kan f.eks. være hvis:

  • Der er revner i en gipsvæg
  • Fejl i vådrumsmembranen på badeværelset
  • Revner i sandspartlede vægge mm.

Har du et hus for øje, men er der skader du skal bruge maler til, så få evt. et tilbud fra en maler Gilleleje inden du skriver købskontrakten under, så du ved hvad det kommer til at koste.

Disse reparationer kan andre håndværkere lave

Andre typiske eller hyppige fejl der ses i tilstandsrapporter kan f.eks. være utætte vinduer, råd i træ, løse klinker på badeværelset osv.

Meget af det er små skader som enten en murer, en tømrer eller en elektriker kan hjælpe dig med at lave, men ligesom nævnt før, kan det altid være en god ide at få den aktuelle håndværker ud og give et tilbud så du kender prisen på forhånd

Alvorlige skader

Nogle skader er bestemt ikke bare lige at fikse, og der skal langt mere til end en klat maling.

Det er før set at sælgere har forsøgt at male alvorlige fugtskader over for at skjule evt. skimmelsvamp og andet.

Ligeledes kan store revner i væggene osv. også være tegn på fejl i bygningens pælefundering, og lige meget hvor ofte sådanne revner bliver spartlet op og malet over, vil de blive ved med at komme igen, samt evt. blive værre med tiden.

Derfor er det vigtigt at få vurderet det reelle omfang af skaderne inden du køber.