Hvad gør vi når boligen er færdig indrettet?

Hvad gør vi når boligen er færdig indrettet?

Der er virkelig mange Danskere, som går meget op i deres bolig og indretningen af denne. Det kan gå hen og blive en hobby at finde ting til hjemmet, som gøre det unikt og spændene at besøge.

Derfor vil nogle også føle en mangel på noget, når deres bolig er færdig indrettet. Ja selvfølge kan de ændre lidt, men de store projekter og makeover er overstået.

 

Inddrag terrassen i din bolig!

Ja du læser rigtigt, det er nu du skal inddrage din terrasse i din bolig. Noget af det som virkelig inddrager terrassen, er at lave den delvis overdækket. SÅ kan du gå direkte ud fra stuen og side unde tag og nyde din terrasse.

Hvis du ikke er en af de få som bor helt nede i vandkanten, kan du selv skabe den hygge og ro et vandspejl giver.

Der findes mange steder hvor du kan købe et færdigt spejlbassin, så er det bare ”plug and play”

Det er eks. Muligt ved Shopunika, hvor de har færdige spejlbassin, som kan stilles direkte på din terrasse. Så skal du bare fylde det med vande og sætte dig tilbage og nyde det.

 

Et udekøkken hitter!

Nu kan du side i tørvejr og nyde udsigten til dit nye spejlbassin. Så er det tiden til at få lavet et nyt udekøkken. Det kan være en stor opgave, hvis det hele skal bygges op fra bunden.

Det er dog også muligt at købe flere smarte bål steder som er forberedt til at lave mad over. De findes i alle mulige modeller og størrelser, så der er noget for alle.

Det er selvfølge meget forskellige hvad du kan bruge dit bål sted til. Hvis du vælger en af de lave, som står helt tæt på underlaget, skal du huske at have noget som beskytte mod varmen, hvis du har en træterrasse. De lave modeller er nok mest egnet til at stå på fliser, eller et andet sted i haven.

I dag er der også flere modeller hvor bål stedet er hævet og du kan stå rundt om det når du laver mad. Det er virkeligt smart og kun fantasien der sætter begrænsning for hvad du kan lave over bålet.

Så får du også meget mere end bare et bål sted, det bliver et samlingssted for venner og familie, hvor i vil mødes både de lune sommer aftner, men også de køligere forårsaftner, da det er muligt pga. af varmen fra flammerne.

Hvis du både laver et bål steds og en delvis overdækning af din terrasse, vil det føles som en del af din bolig. Du vil stille møbler som ligner nogle der kunne stå i din stue og venner og familie vil nyde de dejlige aftner i jeres selskab.