Indret en hyggekrog til hunden i stuen

Indret en hyggekrog til hunden i stuen

Det er for nogle mennesker ren kutyme, at hunden har sin plads i et bryggers, køkken eller andre steder, hvor den ikke ligger i vejen eller hvor pladsen ikke ser træls ud. Dens legetøj og hundekurv kan hurtig komme til at se rodet eller beskidt ud, og det vil de fleste ikke have i deres stue.

Det behøver dog ikke at være sådan.

Det kan sagtens være stilfuldt

Det behøver ikke se beskidt eller rodet ud, når hunden har sin plads i stuen. Det handler bare om, at man anskaffer sig den rigtige kurv som passer ind i stuens stil. Hunden vil sikkert ikke have en indvending, hvis den får en ny og flot kurv i stuen.

Man kan også overveje, hvordan man vil opbevare hundens legetøj, så det ikke altid ligger udover det hele. Det kan løses nemt med en flot fletkurv eller andet, som det kan opbevares i. Hyggekrogen kan nemt indrettes, og jeres hund vil sikkert elske at være tættere på jer, når I slapper af om aftenen og i weekenden.

En anden måde at gøre det mere stilfuldt er at udskifte legetøjer lidt oftere. Legetøjet kan hurtigt gå i stykker, men ved at bestille en goodiebox hos https://bullerbox.dk/, så kan man jævnligt få udskiftet legetøjet og forkæle hunden godt.

Skab mere ro

En hyggekrog i stuen vil måske også skabe mere ro i hjemmet. Hvis hunden har sin base samme sted, som familien befinder sig, så vil den måske falde mere til ro. Man skal huske på, at hunden gerne vil passe på familien, og hvis den har sin plads et helt andet sted, end hvor familien befinder sig, så kan det måske skabe mere uro.

Hyggekrogen kan skabe et fælles rum for hele familien, så I, i fællesskab, kan slappe af og være sammen.