Microcement til dit kontor eller butik

Microcement til dit kontor eller butik

Indretning af butik eller kontor kan være svært. Det skal på en gang gerne være indbydende og professionelt. Det skal være personligt men alligevel passe til alle. Det skal være pænt men også praktisk. Det er desværre ikke en problemstilling, der kan løses ved at læse en kort artikel online. Brugen af microcement kan dog være en del af løsningen, da det er både smart og praktisk.

Hvad er microcement?

Hvis du er som danskerne er flest, har du sikkert ikke hørt om microcement før, hvilket der bestemt ikke er noget galt i. Det er ærgerligt, for det er et enormt praktisk materiale, der kan løse mange af de ovenfornævnte problemstillinger. Kort forklaret er microcement nemlig en overfladebehandling, der kan bruges til både vægge og gulve. Den er praktisk og vandafvisende, men har alligevel nok karakter til at give rummet en karakter. Alligevel holder microcement den ensfarvede og afdæmpede, professionelle stil, som vi efterhånden forventer i kontorer og butikker.

 

Det gode microcement er tilmed, at det har alle disse fordele, men at du stadig selv kan stå for at påføre det. Det er faktisk ganske simpelt at arbejde med microcement, så længe du er opmærksom på et par ting. Først og fremmest skal du selvfølgelig sørge for, at du har en ordentlig overflade, hvorpå du kan påføre din microcement. Det kan være alt fra et betongulv til fliser. Microcement har nemlig en ganske god klæbeevne, hvorfor typen af underlag ikke er særligt vigtig. Det er derimod afgørende, at det pågældende underlag er så rent som overhovedet muligt.

Sådan spartler du microcement på gulve og vægge

Hvis underlaget desuden er sugende, det kunne for eksempel være beton, har du også brug for først at spartle med en primer. Sådan en primer bør dog være både billig og nem at finde, hvis bare du kigger det samme sted, som du køber din microcement. Dernæst kan du rent faktisk gå i gang med at spartle med microcement. Her er det dog også vigtigt at være opmærksom på, hvad du laver. Microcement er ganske nemt at spartle på en væg eller et gulv, men det skal også gerne på hurtigt. Du har omkring 20 minutter fra microcement er blandet til at det gerne skal være påført. Et du utilfreds med udseendet af det første lag, er der til gengæld kun positive aspekter ved at tilføje både et og to lagt ekstra, så længe du overholder tørretiden.

 

Alt i alt er microcement altså nemt at arbejde med, selvom du ikke på nogen måde anser dig selv for at være håndværker. Med ganske kortvarig og lille indsats kan du altså overfladebehandle enten vægge, gulve eller begge dele med microcement for derved at give det en professionelt udseende karakter. Microcement spartles dog ikke kun på væggen for syns skyld men også fordi det er praktisk og forlænger rummets levetid dramatisk. Det beskytter nemlig mod spildt kaffe på kontoret og de mange daglige fodtrin i en butik.