Ny stil? Så tag et kig på en gulvafslibning

Ny stil? Så tag et kig på en gulvafslibning

Går du også og overvejer at investere i en helt ny stil i dit dejlige hjem? Så er der en rigtig god mulighed for nemt og billigt at få en ny stil i dit hjem med gulvafslibning. Her bliver dit gulv nemlig slebet, og du har muligheden for at vælge, hvilken slags overfladebehandling dit gulv og resten af dit hjem virkelig ville blive endnu smukkere af. Læs med her og bliv endnu klogere på fordelene ved gulvafslibning. Du kan finde meget mere om gulvafslibning på denne hjemmeside: ncgulve.dk.

Sådan foregår gulvslibning

Men hvordan er det lige, at gulvafslibning foregår? Og er det besværligt for dig? Heldigvis er gulvafslibning overhovedet ikke besværligt for dig selv. Du skal faktisk blot sørge for at rykke dine møbler til et sted i hjemmet, som ikke står i vejen, når håndværkerne kommer forbi til slibningen. Så klarer de faktisk resten. Gulvafslibningen foregår sådan, at håndværkerne starter med at lave en såkaldt grov-slibning, hvor de fjerner alle de ødelagte dele og huller, som eventuelt kan være i dit gulv. Derefter udfører håndværkerne en finslibning, som er den slibning, som gør gulvet dejlig blødt og glat. Til slut udfører håndværkerne en overfladebehandling, hvor du hos NC gulve kan vælge imellem hvid lak, naturlig lak og hvid lud til dit fine gulv.

Fordele ved gulvafslibning

Der er mange fordele ved gulvafslibning. For det første ser et slebet gulv super flot ud, da der ikke er grimme mærker og andre skavanter ved gulvet. For det andet er det mere sikkert for små fødder, som kan risikere at få splinter og andet ubehageligt fra trægulvet i fødderne ved et gammelt ikke-slebet trægulv. For det tredje kan du helt selv vælge det udtryk, du ønsker til dit hjem med den specifikke overfladebehandling, som påføres efter slibningen.