Pust nyt liv i dit hjem med nye bordben

Pust nyt liv i dit hjem med nye bordben

Vi kender nok alle følelsen. En dag tager man sig selv i at kigge rundt i sit hjem – sådan rigtig kigge rundt – og konstatere, at der simpelthen skal ske noget nyt.

Og de fleste af os kender sikkert også til, hvis vi nu skal være ærlige, at det godt kan resultere i en dyr fornøjelse, med alt fra ny sofa og spisebordssæt til et omsiggribende malerprojekt eller udskiftning af gulv.

En måned senere. Mange tusinde kroner fattigere. Hjemmet har fået nyt liv, jo jo, men var det måske lige impulsivt nok, og hvordan er det lige at man får regningen fra ILVA til at passe i husholdningsbudgettet?

Faktisk behøver det behøver det ikke være så omstændigt at puste nyt liv i indretningen. Faktisk behøver det hverken tage lang tid eller koste mange penge. FAKTISK, kan man komme overraskende langt ved at skifte de slidte bordben ud.

Det lyder måske som lidt af en overdrivelse, og indrømmet, så kan det være at der skal en ny bordplade til i samme ombæring.

Men hvis du tænker en ekstra gang over det, og hvis du læser med nedenfor, så er jeg sikker på, at du vil blive klogere på hvor langt man i virkeligheden kan komme med noget så simpelt som bordben.

Nyt spisebord ved et trylleslag

Det har i nogle år efterhånden været moderne at investere i en god massiv træbordplade til spisebordet. De store plankeborde er et almindeligt syn i mange hjem. Men det var som om, at man ikke gav stellet eller bordbenene ret mange tanker, og derfor står mange flotte bordplader på et par bukke, eller noget andet som minder om en midlertidig løsning. Og det er jo ret ærgerligt, da benene er en stor del af bordets samlede udtryk.

Det har da også førhen været en dyr fornøjelse at skulle anskaffe sig et par robuste med elegante metalbukke, som kunne monteres under bordpladen, men det behøver bestemt ikke være en dyr investering i dag. Se evt. dette udvalg af prisvenlige spisebordsben, som samtidig er af høj kvalitet. Her findes bukke og ben i træ og metal til ethvert behov.

Når du løber igennem udvalget, vil du garanteret for en god fornemmelse for, hvor meget et par gode nye spisebordsben kan gøre.

Løft stuens samlingspunkt med nye ben

Spiseborde er én snak, og sofaborde er straks en anden. For fagfolk tåler de ingen sammenligning da højde, størrelse, materiale og formål kan være vidt forskelligt – og det kan benene også.

Den gode nyhed er, at sofabordsben ofte er noget mindre, og skal kunne bære færre kilo, og derfor er de også billigere.

Hvis man kan tale om noget, der er hot indenfor sofabordsben lige nu, så er det de klassiske og tidløse træben. Det er helt sikkert de samme, som dem du forestiller dig lige nu. Lige netop – de runde og slanke ben, som kan ses på alt fra Finn Juhls cocktailbord til det budgetvenlige Jysk-sofabord.

Nye sofabordsben kan lynhurtigt skabe noget luft i et eller tætpakket sofaarrangement, og det behøver ikke være de klassiske af træ – de findes ligeledes i alle slags farver og materialer.

Således motiveret til at vække din indre budget-indretningsarkitekt ønsker jeg dig god fornøjelse dit kommende bordbensprojekt.