Råd og vejledning til indkøb af korrekte skabshængsler

Råd og vejledning til indkøb af korrekte skabshængsler

Har du som virksomhedsejer eller leder af en forretningskæde i byggebranchen brug for en pålidelig leverandør af hængsler og beslag i topkvalitet til anvendelse i egenproduktion eller distribution, så skal du blot vende blikket på nord.

 

Her finder du IPA Beslag, der efter mere end 150 år i branchen har positioneret sig som Nordens største producent og leverandør af alle typer beslag og hængsler. Med dem som fast distributør og samarbejdspartner er du og dit firma sikret en ekstraordinær professionalisme smeltet sammen med dansk håndværk i topkvalitet.

 

IPA Beslag leverer produkter til alle typer erhverv i hele verden, og på deres webshop kan du bestille alt fra enkelte til større oplag af hasper, paskviler, dørbremser, skabshængsler eller en hvilken som helst anden type beslag.

Vælg det rette hængsel

Som bekendt er hængsler ikke bare hængsler. De fås nemlig i forskellige størrelser og materialer, med forskellige overfladebehandlinger og ikke mindst med forskellige egenskaber og funktioner.

 

Heldigvis findes der et hav af modeller og varianter på IPA Beslags B2B webshop, så uanset om din virksomhed eller forretningskæde har brug for at anvende eller lagerføre en bestemt type beslag eller et specifikt skabshængsel med løs tap, så fås de online til favorable priser.

 

Til hvert produkt på siden er der tilføjet en grundig produktbeskrivelse, hvor man nemt og hurtigt kan få et overblik over beslagenes størrelse, vægt, sidejustering, overflade og anden relevant information.

 

Har man særlige krav eller ønsker, som ikke opfyldes af eksisterende produkter i det online sortimentet, så tøv ikke med at kontakte fabrikkens produktionsteam. Det er nemlig ikke kun fremstilling og distribution af standardbeslag, firmaet beskæftiger sig med.

 

Som kunde er det også muligt at få specialdesignet og produceret særskilte hængsler, beslag og andre metalvarer, samt at indgå en aftale om at få disse specialproduktioner lagerført intern på IPA Beslags lager i Nibe.

Nordens førende producent og leverandør

Hvert år produceres og leveres mere end 6 millioner beslag og hængsler fra IPA Beslag rundt om i Danmark, Skandinavien og resten af verden. Der er tale om en velsmurt produktions- og eksportvirksomhed, og succesen bag IPA Beslag er ubestridelig.

 

Ikke alene er produkterne fremstillet i kvalitetsmaterialer, der ved optimal vedligeholdelse sikrer velfungerende beslag og hængsler i mange år frem; det nordjyske serviceniveau er ligeledes helt i særklasse.

 

Dette skyldes både firmaets mentalitet og grundlæggende værdier, samt medarbejdernes høje videns- og kompetenceniveau. Som kunder er man således altid i gode hænder, og man kan være sikker på, at de varer og produkter, man bestiller, er produceret i den ypperste, danske kvalitet og bliver leveret til tiden – hver gang.