Sådan indretter du smart dit hjem med magneter

Sådan indretter du smart dit hjem med magneter

I en travl hverdag kan det være en stor fordel at indrette sit hjem, sådan at det er praktisk og giver et overblik over de ting, som du skal huske. Dog kan det være lidt svært at finde på smarte indretningsløsninger, som kan gøre hverdagen nemmere, hvis man ikke er vant til at skulle tænke i kreative indretninger.

Hvis du generelt har brug for hjælp til at indrette dit hjem på en smart og praktisk måde, så kan du finde masser af hjælp og inspiration på www.bobedre.dk/indretning, men hvis du søger nogle specifikke løsninger, så læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du smart kan indrette dit hjem med magneter.

Brug magneter på kontoret

Der findes et hav af forskellige magnater, hvilket du kan se nærmere på, på www.larko.dk, som du kan bruge til at gøre din indretning lidt smartere. Blandt andet kan du finde forskellige typer af magneter, som du kan bruge på kontoret.

I dette rum er det blandt andet oplagt at have magnetiske dokumentholdere, magneter med klemme-funktion mm. sådan at du kan holde styr på dine dokumenter.

Magneter på opslagstavlen

Et typisk – men super praktisk sted – at bruge magneter er på familiens opslagstavle. Her kan du bruge magneterne til at holde styr på sedler og kalendere, sådan at alle i husstanden har mulighed for at få et godt overblik over de forestående aktiviteter og arrangementer.

Ryd op i værkstedet med magneter

Et andet sted i hjemmet, hvor magneter kan være enormt praktiske, er i værkstedet. Hvis du er gør-det-selv-typen, så kan magneterne være med til at holde din værksted ryddeligt. For eksempel kan du købe magneter til at samle jernspåner sammen, sådan at disse ikke ligger og flyder.

Det er dog også muligt at købe en magnetisk ”opslagstavle” til din værktøj, sådan at det kan komme op og hænge ved hjælp af magneter, sådan at du altid har styr på dem.